Over ons

Gravon

Gravon is een hoveniersbedrijf in Lisse dat is opgericht in 2005. Sinds 2009 ben ik, Arjan Vonk, de enige eigenaar en samen met mijn team van medewerkers beschikken we over ruime ervaring en vakkennis. Onze drijvende kracht is ons enthousiasme en de wil om van uw tuin een mooi geheel te maken. Gravon staat voor kwaliteit en goede service. De meeste tuinen die door ons worden onderhouden en aangelegd, bevinden zich in de Bollenstreek. Maar ook in Amsterdam en omgeving kunt u de bussen van Gravon geregeld tegenkomen.

Service en kwaliteit

Jarenlange ervaring

Klant op nummer 1

U wilt genieten en ontspannen in een mooi verzorgde tuin.
Een tuin vergt vaak veel onderhoud waardoor u vaker bezig bent in uw tuin dan dat u erin kunt ontspannen.
Het onderhouden van een tuin kost veel tijd en is vaak ook zwaar werk.

Wij nemen u dit graag uit handen!

U wilt graag uw tuin opknappen en een mooie sfeer creëren die past bij u en uw huis. Er moet een ontwerp komen, mooie tegels en beplanting. U heeft grootse plannen, maar hoe pakt u dit aan?

Wij regelen het voor u!

Misschien vindt u het fijn om het onderhoud van uw tuin zelf te doen, maar heeft u vragen over het snoeien van uw bomen of struiken of wilt u weten welke planten goed tegen schaduw of juist tegen veel zon kunnen. Door onze jarenlange ervaring kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Wij helpen u graag!

Volg ons op Social Media

Wij zijn een dynamisch bedrijf en dat is te zien op social media. We posten hier dagelijks onze bezigheden én natuurlijk de resultaten waar we trots op zijn!

Vrijblijvende offerte of vragen over uw tuin?

Wilt u uw tuin opknappen, hulp bij het onderhouden van uw tuin of heeft u vragen, vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Scroll naar boven